GODCENTRE GOUDA

DOELGROEPEN

KINDEREN

GOD’S POWER KIDS

God’s Power Kids is voor alle kinderen t/m 12 jaar. Elke zondag hebben ze een eigen programma. Dit is speciaal gemaakt voor hen. Kinderen zijn niet te toekomst, kinderen zijn nu! We maken gebruik van het nieuwe programma “Family Matters”, dat ontwikkeld is in GODcentre Leiden.

 

GODCENTRE YOUTH

 

Elke eerste, derde en vierde vrijdagavond om 20.00 uur zijn alle jongeren tussen de 12 en 25 jaar welkom bij de Youth avonden. Een enthousiaste groep die ook door jonge mensen wordt geleid. Kom eens een kijkje nemen! Check het actuele programma op hun Instagram pagina.

WORSHIPTEAM

 

Lofprijs en aanbidding zijn belangrijke pijlers in de gemeente. Wij geloven dat God alle eer toekomt en hoe kunnen we dat beter uiten dan Hem te aanbidden? Het worshipteam bestaat uit gave gasten die hun leven erop inrichten om God te aanbidden. Het is hun hart je mee te nemen naar God en uit te dagen om Zijn aanwezigheid in te gaan.

HART VOOR DE STAD

HART VOOR GOUDA

Als GODcentre Gouda hebben we een hart voor onze stad: Gouda! Op dit moment zijn we met elkaar aan het bedenken, vormgeven en bouwen aan dingen waardoor we praktisch van waarde kunnen zijn en het hart van God kunnen laten zien.

 

HUWELIJKEN

INVESTEREN KUN JE LEREN

Voor stellen die gaan trouwen is er ondersteuning mogelijk in de voorbereiding, met als doel om een goede start te maken. Daarnaast willen we investeren in het huwelijk van de getrouwde mensen. De eerste huwelijksdag was zaterdag 5 oktober 2019, ook in 2020 zal er weer een gave huwelijksdag gepland worden.

Zijn jullie een stelletje en van plan te trouwen? Zorg dan dat je het snel laat weten zodat jullie een goede voorbereiding hebben op deze bijzondere stap.

X